Instalarea Android 11 pe Google Pixel: Tutorial

Android 11 aduce o serie de îmbunătățiri semnificative pentru experiența utilizatorului, inclusiv funcții noi și îmbunătățiri de securitate. Dacă deții un dispozitiv Google Pixel și dorești să te bucuri de aceste caracteristici noi, instalarea Android 11 este pasul potrivit. Acest tutorial îți va oferi pașii necesari pentru a actualiza dispozitivul tău Google Pixel la cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android.

Verificarea Disponibilității Actualizării

Înainte de a începe, verifică disponibilitatea actualizării Android 11 pentru dispozitivul tău Google Pixel. Poți face acest lucru urmând acești pași:

 1. Accesează Setările Dispozitivului: Deschide aplicația Setări de pe telefonul tău Pixel.
 2. Navighează la Secțiunea Despre Telefon: Derulează în jos și selectează opțiunea „Despre telefon” sau „Sistem”.
 3. Verifică Actualizările de Sistem: Caută și selectează opțiunea „Actualizare sistem” sau „Actualizare software”.
 4. Verifică Disponibilitatea Android 11: Dispozitivul tău ar trebui să caute actualizări disponibile. Dacă Android 11 este disponibil, vei fi notificat să descarci și să instalezi actualizarea.

Descărcarea și Instalarea Android 11

Dacă nu ai primit notificare pentru actualizarea la Android 11 sau dacă dorești să instalezi manual actualizarea, poți face acest lucru urmând pașii de mai jos:

 1. Asigură-te că Ai o Conexiune Wi-Fi Bună și Bateria Este Încărcată: Este recomandat să descarci și să instalezi Android 11 folosind o conexiune Wi-Fi stabilă și să te asiguri că dispozitivul are suficientă baterie pentru întregul proces.
 2. Accesează Setările Dispozitivului: Deschide aplicația Setări de pe telefonul tău Pixel.
 3. Navighează la Secțiunea Despre Telefon: Derulează în jos și selectează opțiunea „Despre telefon” sau „Sistem”.
 4. Actualizare Software: Caută și selectează opțiunea „Actualizare software” sau „Actualizare sistem”.
 5. Descarcă și Instalează Android 11: Dacă Android 11 este disponibil pentru dispozitivul tău, vei vedea opțiunea de a descărca și instala actualizarea. Selectează această opțiune și urmează instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza procesul.

Verificarea și Configurarea Android 11

După ce actualizarea la Android 11 este completă, dispozitivul tău Pixel se va reporni și vei fi întâmpinat de noile caracteristici și îmbunătățiri aduse de această versiune. Iată câteva aspecte pe care să le verifici și să le configurezi după actualizare:

 • Noul Meniu de Putere: Explorează noul meniu de putere, care include opțiuni rapide pentru controlul dispozitivului și accesul la funcții utile.
 • Conversațiile în Notificări: Activează funcția de conversații în notificări pentru a gestiona mai eficient mesajele și notificările.
 • Permisiuni de Acces: Revizuiește și actualizează permisiunile de acces pentru aplicațiile instalate pentru a te asigura că sunt configurate corect.
 • Setări de Intimitate și Securitate: Explorează noile opțiuni de intimitate și securitate oferite de Android 11 și configurează-le în conformitate cu preferințele tale.

Concluzie

Instalarea Android 11 pe dispozitivul tău Google Pixel este un proces simplu și rapid care îți oferă acces la cele mai recente caracteristici și îmbunătățiri ale sistemului de operare Android. Asigură-te că urmezi pașii corect și verifică periodic disponibilitatea actualizărilor pentru a te asigura că dispozitivul tău este întotdeauna actualizat cu cele mai recente patch-uri de securitate și caracteristici.

About the Author: redactia

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *