Instalarea serviciilor Google pe Huawei 2020

În urma interdicției impuse de SUA asupra Huawei, utilizatorii de dispozitive Huawei s-au confruntat cu absența serviciilor și aplicațiilor Google pe noile lor telefoane. Cu toate acestea, există soluții alternative pentru a instala și utiliza serviciile Google pe dispozitivele Huawei, care sunt descrise în acest ghid detaliat.

Ce Înseamnă Absența Serviciilor Google pe Dispozitivele Huawei?

Dispozitivele Huawei lansate după interdicția impusă de SUA asupra companiei nu mai au acces la serviciile și aplicațiile Google preinstalate, cum ar fi Google Play Store, Gmail, YouTube și altele. Acest lucru a fost cauzat de interdicția impusă de SUA, care a restricționat colaborarea între Google și Huawei în domeniul software-ului.

Soluții Alternative pentru Instalarea Serviciilor Google:

1. Utilizarea Magazinului AppGallery:

Huawei a lansat propriul său magazin de aplicații, numit AppGallery, care conține o gamă largă de aplicații compatibile cu dispozitivele Huawei. Poți descărca și instala aplicații populare din AppGallery și poți folosi alte aplicații alternative pentru serviciile Google, cum ar fi Huawei Browser în loc de Chrome și Huawei Music în loc de YouTube Music.

2. Descărcarea Serviciilor Google prin Metoda LZPlay:

Există o metodă cunoscută sub numele de LZPlay, care permite instalarea serviciilor Google pe dispozitivele Huawei. Această metodă implică descărcarea și instalarea aplicației LZPlay și a fișierului GMS pe dispozitivul tău Huawei. Cu toate acestea, această metodă este considerată nesigură și neautorizată, iar utilizatorii ar putea să-și pună în pericol securitatea și confidențialitatea datelor.

3. Utilizarea Aplicațiilor de Alte Surse:

Poți descărca și instala aplicații de la alte surse decât Google Play Store, cum ar fi aplicații de la Amazon Appstore sau alte magazine de aplicații de încredere. Asigură-te că descarci aplicațiile numai din surse de încredere pentru a evita riscul de malware sau software nedorit.

Concluzie:

Absența serviciilor Google pe dispozitivele Huawei poate fi o provocare pentru unii utilizatori, dar există soluții alternative disponibile pentru a accesa și utiliza unele dintre aceste servicii. Este important să fii precaut atunci când instalezi aplicații și să eviți metodele neautorizate sau nesigure pentru a proteja securitatea și integritatea dispozitivului tău. Cu atenție și cercetare, poți găsi soluții adecvate pentru nevoile tale de utilizare a dispozitivelor Huawei în lipsa serviciilor Google.

About the Author: redactia

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *